Etiket Sonuçları: 2021

May

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak olan sınavın giriş belgeleri 27 Mayıs'ta yayınlanacak. 6 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek merkezî sınavın başvuru ve uygulama kılavuzu da daha önce yayımlanmıştı.

May

17 Mayıs 2021 tarihine kadar uzaktan eğitime ara verilmesi sebebiyle ebeveynlerin de bu tarihe kadar öğrencilerin teknoloji ile kurdukları ilişkileri olabildiğince aza indirmesi ve özellikle bu dönem de öğrencilerin ders haricinde kontrolsüz bir şekilde teknoloji ve internet kullanımına izin vermemesi gerekmektedir.

Ock

Veli Akademileri Projesi, başta okul-veli arasındaki iletişim ve iş birliğini güçlendirmek ve çocuğun eğitim ve gelişim süreçleriyle ilgili olarak velileri bilgilendirmek amacıyla 2019-2020 eğitim öğretim yılından bu yana okulumuzda uygulanmaktadır. Geçtiğimiz yıl okul konferans salonunda uzman eğitimciler ile 6 farklı konuda ve farklı günlerde yapılan çalışma 2020-2021 eğitim öğretim yılında pandemi sebebiyle çevrim içi ortamda gerçekleştirilmektedir.