Etiket Sonuçları: MEB

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

May

17 Mayıs 2021 tarihine kadar uzaktan eğitime ara verilmesi sebebiyle ebeveynlerin de bu tarihe kadar öğrencilerin teknoloji ile kurdukları ilişkileri olabildiğince aza indirmesi ve özellikle bu dönem de öğrencilerin ders haricinde kontrolsüz bir şekilde teknoloji ve internet kullanımına izin vermemesi gerekmektedir.

Haz

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Bir Ses İki Hareket Projesi kapsamında düzenlenen Solo Şarkı Yarışması ortaokul kategorisinde öğrencilerimizden Beyza YİĞİTOĞLU Türk Sanat Müziği birincisi oldu.

May

8.Bilim Fuarları Destekleme Programı için okulumuzun sunmuş olduğu projeler değerlendirmeler sonucunda kabul edilmiştir. Covid-19 salgını nedeniyle çalışmalar sonlandırılmıştır. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Millî Eğitim Bakanlığı, çocukları ve gençleri internet tuzakları ve dijital platformlardaki kötü niyetli kişi ve yazılımlara karşı bilinçlendirmek amacıyla Eğitim Bilişim Ağı(EBA) çatısı altında 2019 yılında yeni bir portal hazırlamıştı.

Bağımlılıkla mücadele kapsamında okulumuzda her yıl çeşitli spor branşlarında ve özellikle atletizm ve basketbolda çalışmalar yapılmaktadır. Beden eğitimi öğretmenlerimizin öncülük yaptığı projede düzenli olarak çalışmalar yapılmakta ve ayrıca haftalık plana göre Atatürk Olimpiyat Stadı yanındaki ANEX(Atletizm tesisine) öğrencilerimiz götürülerek antrenman yapılmaktadır. Öğrencilerimiz her yıl il düzeyindeki ve ulusal düzeydeki çeşitli organizasyonlarda başarı elde etmektedir.

Sportif faaliyetlerimizin yer aldığı galerimize buradan ulaşabilirsiniz.