Etiket Sonuçları: proje

Mrt

İstanbul'u Okuyorum Projesi kapsamında yapılan okur-yazar buluşmaları Masal İstanbul Kİtabı 1-2 programına katıldık. Başakşehir Emin Saraç Kültür Merkezinde gerçekleştirilen programda öğrencilerimiz yazar Figen YAMAN COŞAR ile tanışarak kitaplar üzerine konuşma imkânı buldu. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Haz

İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği Bir Ses İki Hareket Projesi kapsamında düzenlenen Solo Şarkı Yarışması ortaokul kategorisinde öğrencilerimizden Beyza YİĞİTOĞLU Türk Sanat Müziği birincisi oldu.

Tem

Yetim veya öksüz öğrencilerin koçluk sistemiyle desteklenmesini ve akademik olarak da ilerleme kaydettirmeyi hedefleyen Umudum Öğretmenim Projesi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılmıştır. Bu proje İstanbul'da bulunan anne veya babasını kaybeden yetim veya öksüz çocukların eğitim ve öğretim ortamlarında öğrencilerin çok yönlü gelişiminin sağlanarak akademik başarılarının artırılmasını hedefliyor.

Tem

Okulumuzun başta tanıtımı olmak üzere bir yıl boyunca öne çıkan başarılarının ve çalışmalarının yer aldığı, öğrencilerimizin de tasarım ve yapım süreci içerisine katıldığı dergiler çıkarıyoruz.