T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAŞAKŞEHİR - İbrahim Koçaslan Ortaokulu

eTwinning

 

       Okul olarak öğrencilerimizin sosyalleşmesi, gelişimi ve yeteneklerinin ortaya çıkması ve benzeri amaçlarla tüm projelere önem verdiğimiz gibi eTwinning uluslararası projesine de ayrı bir önem vermekteyiz.

02-07-202102-07-202102-07-2021

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     eTwinnig 2020 Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi Ödül Töreni ve Proje Sergi Açılışı Başakşehir Belediye Başkanımız Sayın Yasin Kartoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çoşkun, Şube Müdürlerimiz, Okul Müdürlerimiz, eTwinnig İl Koordinatörümüz ve Öğretmenlerimizin katılımı ile Mehmet Emin Saraç Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

     Okulumuz 2020 yılında Okul Rehberlik Öğretmeni Yunus Emre KARADAĞ tarafından yapılan çalışmalar sonucunda eTwinnig 2020 Ulusal ve Avrupa Kalite Etiketi aldı.

 29-07-2022

      2021 yılında ise "Her Yerde Okuyorum" ismiyle Otizm Sınıfı Özel Eğitim Öğretmeni Arzu OMURTAG öğrencisi ile katılmıştır. 

    eTwinning Hakkında

 11-08-2022

     eTwinning, Avrupa'daki okullar için oluşturulmuş bir topluluktur.

     İletişim kurmak, işbirliği yapmak, projeler geliştirmek, paylaşmak; kısacası Avrupa'daki en heyecan verici öğrenme topluluğunu hissetmek ve bu topluluğun bir parçası olmak için, Avrupa ülkelerindeki katılımcı okullardan birinde çalışan personele (öğretmenler, müdürler, kütüphaneciler v.b.) yönelik bir platform sunmaktadır.

     eTwinning, Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa'da okul işbirliğini teşvik etmektedir.

     eTwinning Portalı (www.etwinning.net) ana toplanma noktası ve çalışma alanıdır. Yirmi sekiz dilde mevcut olan eTwinning Portalının bugün yaklaşık olarak 573.000'den fazla öğretmen üyesi bulunmaktadır. Portal, öğretmenlerin ortak bulması, proje oluşturma, fikirlerini paylaşması, en iyi uygulama alışverişinde bulunması ve eTwinning platformunda bulunan çeşitli özelleştirilmiş araçları kullanarak hemen birlikte çalışmaya başlaması için çevrimiçi araçlar sağlamaktadır. 

Detaylı Bilgi İçin Tıklayınız.

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 02.07.2021 - Güncelleme: 11.08.2022 09:56 - Görüntülenme: 496
Kaynak: etwinning.meb.gov.tr
  Beğen | 1  kişi beğendi