ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım öğretmenler günü kapsamında okul müdürümüz Müştak ALABEY tüm öğretmenleri temsilen Hatice hocamıza çiçek takdim ettiler.

Medeniyetin, Emeğin olduğu yerde İnsan, İnsanın olduğu yerde Muallimin, öğretmenin ilmi, ilim ışığı, izi, adı vardır.

Sen, öğretmenim! Yarınlarımızın, umutlarımızın mimarları, Öğretmenler gününüz kutlu olsun. Huzur, mutluluk ve başarılarınız daim ve kaim olsun.

24 Kasım Öğretmenler gününde öğretmenlerimizle birlikte okulumuzun banilerinden Bülent Koçaslan beyin mekanlarında ve ikramları ile güzel bir akşam yemeği organizasyonu gerçekleştirdik. Böylesi güzel bir organizasyonun gerçekleştirilmesinde Emeği geçen Mdr.Yrd. Betül hocamıza, Mekan ve ikram sahibi Bülent Bey'e, servis ulaşımında Bizlere destek olan Beştur firma sahibi Adil Bey'e çok teşekkür ederiz.

21-12-2023

Yayın: 21.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 00:08 - Görüntülenme: 102