OKULUMUZDA FİLİSTİN'E DESTEK AMAÇLI KERMES DÜZENLENDİ

Filistin'li mazlum kardeşlerimizin yararına okulumuzda 20-21 Şubat tarihlerinde düzenlenen Resim Sergisi ve Hayır Kermesimize yoğun bir katılım gerçekleşti.İki aşamalı Kermesimizin birinci bölümünde Filistin ve Gazze'de yaşanan soykırım vahşetini gösteren Resimler sergilendi.Öğrencilerimizin yoğun emekleri sonucunda yapılan anlamlı resimler sergilendi.

23-02-202423-02-202423-02-202423-02-202423-02-202423-02-202423-02-202423-02-202423-02-2024

İkinci aşamada ise kermesimiz için velilerimizin el emeği göz nuru el dokuması ürünleri,ev tekstil ürünlerinin yanısıra teknoloji tasarım dersinde öğrencilerimizin yaptıkları el becerisi ürünler ve velilerimizin ev yemekleri ile gıda ürünlerinin satışı gerçekleştirildi.Kermesimize Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet ÇOŞKUN,şube Müdürleri Özkan BOYACI,Sadık AKYOL,Özel Büro Proje Koordinatörü Zeynep AVCI ANKARALI,Eğitim-Bir-Sen İstanbul 1.Nolu Şube Başkanı Mükremin Köse,Başakşehir Eğitim-Bir-Sen İlçe Başkanı Murat Kılıç,İGTOT Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa KARLI ve Yönetimi,Başakşehir okul müdürleri ile idare ekipleri, Şahintepe Mahallesi Kanaat önderi Hüsnü SATICI ve çok sayıda öğrenci velimiz katıldılar. Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlanan Kermes açılışı programında 'Mescid-i Aksayı Gördüm Düşümde' şiiri seslendirildi.Akabinde öğrencilerimizin İslam Şehitlerine yaptıkları dua ile Kermesimiz davetlilerin ziyaretine açılmış oldu.

Resim Sergisi ve Hayır Kermesimize katılım sağlayan Protokol üyelerine,veli ve öğrencilerimize,kermesimizin hazırlanmasında emeği geçen DİKAB zümre öğretmenlerimiz Hatice ÇETİNKAYA,Vildan BALDAN,Fatma VURGUN,Hale Beyza YILDIRIM ve Esma GÖK hocalarımız ile Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Öğretmenlerimiz Sunay ÜNAL ve Hatice VELİOĞLU öğretmenlerimize,okul Hizmetli Personellerimize,tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kermesimizden elde edilen gelirler Filistin'li kardeşlerimize ulaştırılacaktır.

Yayın: 23.02.2024 - Güncelleme: 23.02.2024 23:18 - Görüntülenme: 98