Etiket Sonuçları: Milli

Millî Eğitim Bakanlığı, Ekim 2021'den itibaren hazırladığı yardımcı kaynakları her ay öğrenci ve öğretmenlerin istifadesine sunuyor. Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik hazırlanan yardımcı kaynak paketlerinde "etkinlik kitapları, öğretmen kılavuz kitapları, çalışma soruları, beceri temelli testler, merkezî sınava yönelik örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları" yer alıyor.

Yetim veya öksüz öğrencilerin koçluk sistemiyle desteklenmesini ve akademik olarak da ilerleme kaydettirmeyi hedefleyen Umudum Öğretmenim Projesi İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılmıştır. Bu proje İstanbul'da bulunan anne veya babasını kaybeden yetim veya öksüz çocukların eğitim ve öğretim ortamlarında öğrencilerin çok yönlü gelişiminin sağlanarak akademik başarılarının artırılmasını hedefliyor.