Okulumuz küçük kız voleybol takımı finalde Bahçeşehir Kolejine elenerek ilçe ikincisi olmuştur.Başarılarından dolayı Yusuf ZİYTAK hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Birleşmiş Milletler tarafından dünya genelinde down sendromu hakkında toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmak, down sendromlu bireylere karşı olumlu tutum ve davranışlara katkıda bulunulmasını sağlamak, erken eğitimin ve eğitimde sürekliliğin önemine dikkat çekmek amacıyla “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir.

Ülkemizde de her yıl 21 Mart’ta, Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarımızda toplumsal farkındalık ve duyarlılığa katkı sağlayacak etkinlikler düzenlenmektedir.

6-E Sınıfından Cennet Meryem ALCAN ve Eylül Naz KAYNAK adlı öğrencilerimizin Şiirleri Gazi Üniversitesi Kültür Sanat ve Fikir Topluluğunun çıkardığı Edebiyat Kültür ve Sanat Dergisi 'CEMRE' de yayınlanmıştır.Ankara merkezli Gazi Üniveristesi gibi Akademik Hakem Heyeti olan bir dergide henüz bu sıralarda şiiri yayınlanan öğrencilerimizi ve girişimcilik cesaretlerini destekleyen Türkçe öğretmenimiz Makbule Daldal hocamızı kutluyor,tebrik ediyoruz.İsteyince nelerin başarıldığına dair güzel bir örnek.Tebrikler çocuklar.

18 Mart Çanakkale Zaferini çeşitli etkinliklerle kutladık.Çanakkale Zaferimizin 109. yıl dönümünde tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.

Pi Günü'nün bilinen ilk resmi ya da büyük ölçekli kutlanması Larry Shaw ve diğer çalışanlar ile birlikte tarafından 1988'de, Shaw'ın fizikçi olarak çalıştığı, San Francisco Exploratorium'da gerçekleşmiştir.

12 Mart 2009'da ABD Temsilciler Meclisi, 14 Mart 2009 tarihini Ulusal Pi Günü ilan etti.

Başakşehir Kitap Fuarını ziyaret ettik.

9.Spor Ligi Şehit Erdem Öztürk Sezonunda Başakşehir Belediyesi Spor Ligi Taekwondo Dalında öğrencilerimiz mavi, yeşil ve beyaz kuşak kategorilerinde birincilik, ikincilik ve üçüncülük kazandı.

Gönüllü öğrencilerimizle Ramazan Ayını karşılama etkinlikleri yaptık.DİKAB zümresi öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Sosyal farkıdanlık çalışmalarımız kapsamında Başakşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini ziyaret ettik.

Liseye Geçişte Rehberlik çalışmaları kapsamında öğrencilerimizle birlikte Başakşehir Hacı Şöhret Demiröz Fen Lisesini ziyaret ettik. Ayrıca yeni kurulan ve geçici olarak aynı binayı paylaşan Baykar Milli Teknoloji Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini de ziyaret etme imkanı bulduk.

Okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol turnuvasında şampiyon takımlarımıza madalyaları taktim edildi .5/E, 6/G, 7/E ve 8/C sınıflarımızı tebrik ederiz

Puanlı Atletizm İstanbul Şampiyonası Müsabakaları kapsamında Takım halinde İbrahim Koçaslan kız ve erkek takımımız İstanbul şampiyonu oldu

1. Albina Ecrin altın yüksek atlama İstanbul şampiyonu

2. Irmak Alkan cirit atma İstanbul şampiyonu

3. Irmak Alkan gülle atma İstanbul şampiyonu

4.Kız ve erkek bayrak takımımız İstanbul şampiyonu

5. Zeynep nur bulut 1500 m İstanbul 3.sü

6. Zeynep nur bulut 800 m İstanbul 3.sü

7. Hamza Akgün engel de İstanbul 3.sü

8.Hamza Akgün yüksek atmama İstanbul 3.sü

9. Yunus Emre Denizli cirit atma İstanbul 2.si

10. Emir baki Akbal gülle atma İstanbul 3. Sü

11. Nehir Akbaş 100m engelde İstanbul 3. Sü

12. Muhammet Mecit Baydemir uzun atlama İstanbul 3. Oldu

13. Albina Ecrin altın uzun atlama 2. Si oldu

Puanlı Atletizm Küçük kız takımımız takım halinde İstanbul üçüncüsü olarak 2-3-4 Nisanda Kocaeli'de yapılacak Türkiye yarı finallerinde İstanbul’u temsil etmeye hak kazanmıştır.Yarışmada yeralıp başarı gösteren tüm öğrencilerimizi ve Takımı çalıştıran Elif ve Pınar Hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Okul olarak İHH tarafından organize edilen “İyilikte Yarışan Sınıflar” projesine katıldık.Bu proje ile öğrencilerimize sosyal sorumluluk çerçevesinde yardımlaşma bilinci ve farkındalık katmayı amaçlıyoruz.

Öğrencilerimiz gönüllü olarak projeye katılabilmektedir.Aylık olarak toplanan miktar yetim öğrencilerin kırtasiye başta olmak üzere insani ihtiyaçlarına kullanılmaktadır.

ÇEDES Projesi kapsamında Hatice ÇETİNKAYA öğretmenimiz tarafından kurulan Mustafa KUTLU Okuma Grubu çalışmalara başladı.