YENİ KIYAFET DURUMU HAKKINDA BİLGİLENDİRMEDİR.

2022-2023 eğitim öğretim yılında okulumuzda yeni kıyafet uygulamasına başlanacaktır.

Okulumuzda yeni eğitim öğretim yılında yürürlüğe girmek üzere okul aile birliği kararı ile öğrencilerin güvenliğinin, disiplininin, tertip ve düzeninin, okul kültürüne uyumunun sağlanması ve okula aidiyet duygusunun oluşması ve benzeri amaçlarla yeni öğrenci kıyafetleri kullanılacaktır.

Yeni kıyafet konusunda çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte velilerimiz, öğrencilerin yeni kıyafetlerini okul açıldıktan sonra ilgili yerlerden temin edebilecektir.

Not: Öğrenci kıyafetlerinin yapımı ve satışı ile ilgilenen firmaların okulumuza gelerek teklif vermesi gerekmektedir. Detaylı bilgi almak için okul idaresine başvurunuz.

Yayın: 28.07.2022 - Güncelleme: 28.07.2022 16:35 - Görüntülenme: 2369