Etiket Sonuçları: kitap

Millî Eğitim Bakanlığı, Ekim 2021'den itibaren hazırladığı yardımcı kaynakları her ay öğrenci ve öğretmenlerin istifadesine sunuyor. Tüm kademe ve sınıf seviyesindeki öğrencilere yönelik hazırlanan yardımcı kaynak paketlerinde "etkinlik kitapları, öğretmen kılavuz kitapları, çalışma soruları, beceri temelli testler, merkezî sınava yönelik örnek sorular, etkileşimli sorular, tekrar testleri, YKS'ye yönelik TYT, AYT ve YDT örnek soru kitapçıkları" yer alıyor.

Ara

2019 -2020 eğitim öğretim yılının ekim ayında uygulanma başlanan projede yedi öğrenciden oluşan yedi grup kurulmuştur. Türkçe, Okuma Becerileri ve Yazarlık Yazma Becerileri ders öğretmenleri gruplara koordinatör öğretmen olarak verilmiştir. Okumalar koordinatör öğretmen kontrolünde yapılmaktadır. Öğrencilerimizin sene boyunca yedi kitabı okumaları hedeflenmektedir. Kitaplar Başakşehir İlçe Milli Eğitim müdürlüğü tarafından tedarik edilerek öğrencilerimize  ücretsiz olarak verilmiştir. Yedi kitabımızın isimleri şöyledir: Yankı Kayalar, Beyaz Gemi, Bir İncidir İstanbul, Şu Acayip Atom, Hayatın İçinden, Martı ve Abide Mehmet Akif ERSOY.

2014-2015 eğitim öğretim yılında okul olarak başlangıç verdiğimiz proje, 2017-2018 eğitim öğretim yılından itibaren ise Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde ilçe genelinde uygulanmaya başlamıştır. Proje kapsamında okulumuz öğrencileri her eğitim öğretim yılında bir araya gelerek kitap yazıyor. Bir öğretmenimizin editörlük yaptığı projede öğrencilerimiz baştan sona kadar aktif bir şekilde yer alıyor.

Ara

İlk defa 2018-2019 eğitim öğretim yılında İstanbul´u Okuyorum Projesi kapsamında okulumuz öğretmen, idare, hizmetli ve öğrenci olarak 15 dakika kitap okudu. Her yıl proje kapsamında yapılan çalışmalara okul olarak katılmaktayız.