Şbt

Bakanlık tarafından her tür ve kademedeki tüm okullara gönderilen resmi yazı ile Bakanlıkça hazırlanan "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Planı" örneği üzerinden okulumuzda karne haftası etkinlikleri düzenlenmiştir.

Şbt

Öğrencilerimizle beraber 15 Temmuz gazimizi ziyaret ettik.

Ock

'Belediye Başkanımız Sayın Yasin Kartoğlu'nun Okulumuza olan desteklerine Teşekkür ve okulumuzda yürütülecek Proje çalışmalarımız üzerine verimli bir ziyaret gerçekleştirdik.

Belediye Başkanımıza desteklerinden ve nazik kabullerinden dolayı İbrahim Koçaslan Ortaokulu idaresi olarak teşekkür ediyoruz.

Ock

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında “Her gün bir kelime” etkinliğini okulumuzun bütün sınıflarında başlattık.Amacımız öğrencilerimizin her gün yeni bir kelime öğrenerek kelime dağarcıklarını geliştirmektir.Projeye katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle kitap fuarı gerçekleştirildi.

Ock

Aralık ayı Okul Meclisi Toplantısı müdür odasında gerçekleştirildi.

Ock

İbrahim Koçaslan Ortaokulu'nda ÇEDES Projesi kapsamında Şahintepe Mahallesi Fetih Camii İmam Hatibi ile öğrencilerimizin Spor etkinlik çalışması.Spor,değer üretince güzeldir.

Ara

Eğitimci-Yazar Ramazan Kayan ile Filistin-Gazze (Kudüs) konusunda Söyleşimiz yoğun bir katılım, Samimi bir ortam ve Verimli bir şekilde icra edildi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Ara

ÇEDES projesi kapsamında  “Yardımseverlik ve Kuşaklar Arası İletişimi Güçlendirmek” başlığıyla  öğrencilerimiz bugün  Şişli Darülaceze Huzurevi’ni ziyaret etti.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Özel Eğitim - 3 sınıfımızda bu hafta “C Vitamini Şenliği” konu başlığı ile etkinlik yapıldı. Emeği geçen Arzu AKGÜL ve Dilek UĞUR öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Eğitimci ve Yazar, Hızlı Okuma ve Motivasyon Uzmanı Hasan Basri Yiğit ile LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize “Motivasyon ve Başarı Semineri” gerçekleştirdik. Seminer sırasında öğrencilere eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda tüm sınıf seviyelerinde 1.Dönem Genel Deneme sınavı yapılmıştır.