Puanlı Atletizm İstanbul Şampiyonası Müsabakaları kapsamında Takım halinde İbrahim Koçaslan kız ve erkek takımımız İstanbul şampiyonu oldu

1. Albina Ecrin altın yüksek atlama İstanbul şampiyonu

2. Irmak Alkan cirit atma İstanbul şampiyonu

3. Irmak Alkan gülle atma İstanbul şampiyonu

4.Kız ve erkek bayrak takımımız İstanbul şampiyonu

5. Zeynep nur bulut 1500 m İstanbul 3.sü

6. Zeynep nur bulut 800 m İstanbul 3.sü

7. Hamza Akgün engel de İstanbul 3.sü

8.Hamza Akgün yüksek atmama İstanbul 3.sü

9. Yunus Emre Denizli cirit atma İstanbul 2.si

10. Emir baki Akbal gülle atma İstanbul 3. Sü

11. Nehir Akbaş 100m engelde İstanbul 3. Sü

12. Muhammet Mecit Baydemir uzun atlama İstanbul 3. Oldu

13. Albina Ecrin altın uzun atlama 2. Si oldu

Puanlı Atletizm Küçük kız takımımız takım halinde İstanbul üçüncüsü olarak 2-3-4 Nisanda Kocaeli'de yapılacak Türkiye yarı finallerinde İstanbul’u temsil etmeye hak kazanmıştır.Yarışmada yeralıp başarı gösteren tüm öğrencilerimizi ve Takımı çalıştıran Elif ve Pınar Hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Okul olarak İHH tarafından organize edilen “İyilikte Yarışan Sınıflar” projesine katıldık.Bu proje ile öğrencilerimize sosyal sorumluluk çerçevesinde yardımlaşma bilinci ve farkındalık katmayı amaçlıyoruz.

Öğrencilerimiz gönüllü olarak projeye katılabilmektedir.Aylık olarak toplanan miktar yetim öğrencilerin kırtasiye başta olmak üzere insani ihtiyaçlarına kullanılmaktadır.

ÇEDES Projesi kapsamında Hatice ÇETİNKAYA öğretmenimiz tarafından kurulan Mustafa KUTLU Okuma Grubu çalışmalara başladı.

İki aşamalı Kermesimizin birinci bölümünde Filistin ve Gazze'de yaşanan soykırım vahşetini gösteren Resimler sergilendi.Öğrencilerimizin yoğun emekleri sonucunda yapılan anlamlı resimler sergilendi.İkinci aşamada ise kermesimiz için velilerimizin el emeği göz nuru el dokuması ürünleri,ev tekstil ürünlerinin yanısıra teknoloji tasarım dersinde öğrencilerimizin yaptıkları el becerisi ürünler ve velilerimizin ev yemekleri ile gıda ürünlerinin satışı gerçekleştirildi.

Şbt

Filistin'li mazlum kardeşlerimizin yararına okulumuzda 20-21 Şubat tarihlerinde düzenlenen Resim Sergisi ve Hayır Kermesimize yoğun bir katılım gerçekleşti.İki aşamalı Kermesimizin birinci bölümünde Filistin ve Gazze'de yaşanan soykırım vahşetini gösteren Resimler sergilendi.Öğrencilerimizin yoğun emekleri sonucunda yapılan anlamlı resimler sergilendi.

Şbt

Özel eğitim öğrencilerimiz örme ve makrome etkinliği gerçekleştirdi.Emeği geçen özel eğitim öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İstanbul Gençlik Oyunları müsabakaları kapsamında Başakşehir İlçe Yıldız Kızlar Basketbol kategorisinde düzenlenen elemelerde güçlü rakiplerini yenerek Finale Çıkan Okul Kız Basketbol Takımımız finalde rakibi Toki Kayaşehir Ortaokulu Basketbol takımını 58-35 gibi farklı bir skorla yenerek Başakşehir Yıldız Kızlar Basketbol Şampiyonu oldu.Başakşehir İlçe Şampiyonu olan öğrencilerimizi ve onları turnuvaya zorlu bir çalışma ile hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yusuf ZİYTAK'ı tebrik ediyoruz.Başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

• Doğa Yürüyüşü,
  • Fen ve Gözlem Atölyesi,
  • Çamur Atölyesi,
  • Tarım ve Permakültür Atölyesi,
  • Hayvan Bakım Atölyesi
  • ve çok daha fazlası.

Şbt

Karne günü Filistin ve Gazze'ye Yardım Faaliyeti Kapsamındaki Çalışmamıza Binaen Destek ve katkı Sunan Tüm Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimiz Adına tevdi edilen " TEŞEKKÜR BERATI " nı almaktan Gurur duyduk.

Okulum ve İdarem adına Tüm Velilerimize, Öğretmen ve Öğrencilerimize Şükranlarımı Sunuyorum.(Okul müdürü)

Şbt

Başakşehir Belediyesi tarafından okulumuz spor salonunda 22-23 Ocak tarihlerinde sömestir etkinliği düzenlenmiştir.Etkinliklerimiz:

• Palyaço gösterisi
  • Sihirbaz gösterisi
  • Hacivat ve karagöz
  • Kavuklu pişekar gösterisi

Şbt

Okulumuzda dönem sonu öğretmenler kahvaltısı gerçekleştirdik.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kendi sınıf seviyelerinde birinci olan öğrencilere ödülleri okul müdürümüz Müştak ALABEY tarafından takdim edildi.Birinci olan öğrencilerimiz:

• 8/I - Zeynep TAN
  • 7/K - İsak KEMALOĞLU
  • 6/F - Yunus Emre PATAN
  • 5/A - Yabancı Dil - Şeyma YÜKSEL

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılının 1.Dönemini geride bıraktık.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.