Şbt

Özel eğitim öğrencilerimiz örme ve makrome etkinliği gerçekleştirdi.Emeği geçen özel eğitim öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İstanbul Gençlik Oyunları müsabakaları kapsamında Başakşehir İlçe Yıldız Kızlar Basketbol kategorisinde düzenlenen elemelerde güçlü rakiplerini yenerek Finale Çıkan Okul Kız Basketbol Takımımız finalde rakibi Toki Kayaşehir Ortaokulu Basketbol takımını 58-35 gibi farklı bir skorla yenerek Başakşehir Yıldız Kızlar Basketbol Şampiyonu oldu.Başakşehir İlçe Şampiyonu olan öğrencilerimizi ve onları turnuvaya zorlu bir çalışma ile hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Yusuf ZİYTAK'ı tebrik ediyoruz.Başarılarının devamını diliyoruz.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

• Doğa Yürüyüşü,
  • Fen ve Gözlem Atölyesi,
  • Çamur Atölyesi,
  • Tarım ve Permakültür Atölyesi,
  • Hayvan Bakım Atölyesi
  • ve çok daha fazlası.

Şbt

Karne günü Filistin ve Gazze'ye Yardım Faaliyeti Kapsamındaki Çalışmamıza Binaen Destek ve katkı Sunan Tüm Öğretmen, Öğrenci ve Velilerimiz Adına tevdi edilen " TEŞEKKÜR BERATI " nı almaktan Gurur duyduk.

Okulum ve İdarem adına Tüm Velilerimize, Öğretmen ve Öğrencilerimize Şükranlarımı Sunuyorum.(Okul müdürü)

Şbt

Başakşehir Belediyesi tarafından okulumuz spor salonunda 22-23 Ocak tarihlerinde sömestir etkinliği düzenlenmiştir.Etkinliklerimiz:

• Palyaço gösterisi
  • Sihirbaz gösterisi
  • Hacivat ve karagöz
  • Kavuklu pişekar gösterisi

Şbt

Okulumuzda dönem sonu öğretmenler kahvaltısı gerçekleştirdik.Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Kendi sınıf seviyelerinde birinci olan öğrencilere ödülleri okul müdürümüz Müştak ALABEY tarafından takdim edildi.Birinci olan öğrencilerimiz:

• 8/I - Zeynep TAN
  • 7/K - İsak KEMALOĞLU
  • 6/F - Yunus Emre PATAN
  • 5/A - Yabancı Dil - Şeyma YÜKSEL

Şbt

2023-2024 eğitim öğretim yılının 1.Dönemini geride bıraktık.Tüm öğrencilerimize iyi tatiller dileriz.

Şbt

Bakanlık tarafından her tür ve kademedeki tüm okullara gönderilen resmi yazı ile Bakanlıkça hazırlanan "Dönem Sonu Sosyal Etkinlikler Planı" örneği üzerinden okulumuzda karne haftası etkinlikleri düzenlenmiştir.

Şbt

Öğrencilerimizle beraber 15 Temmuz gazimizi ziyaret ettik.

Ock

'Belediye Başkanımız Sayın Yasin Kartoğlu'nun Okulumuza olan desteklerine Teşekkür ve okulumuzda yürütülecek Proje çalışmalarımız üzerine verimli bir ziyaret gerçekleştirdik.

Belediye Başkanımıza desteklerinden ve nazik kabullerinden dolayı İbrahim Koçaslan Ortaokulu idaresi olarak teşekkür ediyoruz.

Ock

“Dilimizin Zenginlikleri” projesi kapsamında “Her gün bir kelime” etkinliğini okulumuzun bütün sınıflarında başlattık.Amacımız öğrencilerimizin her gün yeni bir kelime öğrenerek kelime dağarcıklarını geliştirmektir.Projeye katkı sağlayan öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle kitap fuarı gerçekleştirildi.

Ock

Aralık ayı Okul Meclisi Toplantısı müdür odasında gerçekleştirildi.