Ock

İbrahim Koçaslan Ortaokulu'nda ÇEDES Projesi kapsamında Şahintepe Mahallesi Fetih Camii İmam Hatibi ile öğrencilerimizin Spor etkinlik çalışması.Spor,değer üretince güzeldir.

Ara

Eğitimci-Yazar Ramazan Kayan ile Filistin-Gazze (Kudüs) konusunda Söyleşimiz yoğun bir katılım, Samimi bir ortam ve Verimli bir şekilde icra edildi.

Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu Okulumuzu Ziyaret Ettiler

Ara

ÇEDES projesi kapsamında  “Yardımseverlik ve Kuşaklar Arası İletişimi Güçlendirmek” başlığıyla  öğrencilerimiz bugün  Şişli Darülaceze Huzurevi’ni ziyaret etti.Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Özel Eğitim - 3 sınıfımızda bu hafta “C Vitamini Şenliği” konu başlığı ile etkinlik yapıldı. Emeği geçen Arzu AKGÜL ve Dilek UĞUR öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Eğitimci ve Yazar, Hızlı Okuma ve Motivasyon Uzmanı Hasan Basri Yiğit ile LGS'ye hazırlanan öğrencilerimize “Motivasyon ve Başarı Semineri” gerçekleştirdik. Seminer sırasında öğrencilere eşlik eden öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda tüm sınıf seviyelerinde 1.Dönem Genel Deneme sınavı yapılmıştır.

Ara

3  Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuzda pano çalışması hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ara

6/E sınıfımızdan Mehti Mezehim Tanrıverdi Küçükler kategorisinde Kırmızı Kuşak Tekwando İstanbul İl Şampiyonu olmuştur.Öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

İbrahim Koçaslan Orta Okulu Voleybol Takımı

Okulumuz voleybol takımı MEF Kolejini  2-0 yenmiştir.Emeklerinden dolayı Yusuf hocamıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ

24 Kasım öğretmenler günü kapsamında okul müdürümüz Müştak ALABEY tüm öğretmenleri temsilen Hatice hocamıza çiçek takdim ettiler.

Ara

İSTANBUL GENÇLİK OYUNLARI NEDİR?

İstanbul Valiliği, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Başakşehir Belediyesi ve İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ortaklığında düzenlenen, öğrencilere yönelik kültürel, bilimsel, sanatsal, sportif ve sosyal sorumluluk anlamında hem eğitici hemde eğlendirici birçok aktiviteden oluşan etkinlikler bütünüdür.

MEVLİD-İ NEBİ HAFTASI

Okulumuzda Mevlid Kandili kutlamaları yapıldı