May

“OGM Materyal Etkileşimli Ders Kitapları”; Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından hazırlanan ve Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığımızca onaylanmış ders kitaplarıyla bütün branşlarda, her seviyede ve her okul türündeki öğrenci grubuna ücretsiz erişim imkânı sağlamaktadır.

May

Atletizm takımımız Gençlik oyunlarında tüm kategoriler de ilk üçü alarak üstün başarı ile şampiyon olmuştur.

Elif hocamızı,Pınar hocamızı ve öğrencilerimizi  başarılarından dolayı kutlarız.

May

Yıldız Kız Basketbol takımımız Petrolofisi Kulüpler Turnuvasında İstanbul şampiyonu olmuştur.

Beden Eğitimi hocamız Yusuf ZİYTAK'a ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

ÇEDES projesi kapsamında  öğrencilerimiz bu ayın konusu olan sevgi,dostluk ve vefayla ilgili mektup yazdılar.

Emeği geçen Hale Beyza YILDIRIM,Muhammed TEKİN ve Fatma VURĞUN hocalarımıza teşekkür ederiz.

May

Okulumuzda fidan dikme etkinliği gerçekleştirdik.Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

May

“Ben Okuyorum, İstanbul Okuyor” projesi kapsamında okumaya teşvik etmek amacıyla öğrencilerimizle birlikte pano çalışması gerçekleştirdik.

Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz her akşam 21.00-21.30 arasında kitap okuyor.

May

Okulumuz öğrencilerine Kızılay hakkında genel bir tanıtım yapıldı.

Kızılay gönüllülerine teşekkür ederiz.

May

Başakşehir Belediyesi’nin “Sıfır Atık Güzel Gelecek” projesinin sevimli maskotları Başakgiller,okulumuzu ziyaret ederek geri dönüşümün önemi hakkında öğrencilerimize bilgi verdiler.

@basaksehir_mem @istanbulilmem @yasinkartoglu

#başakgiller #başakşehirbelediyesi

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çeşitli etkinliklerle kutlandı.Program sürecinde emeği geçen Nursema Civelek,Hande Dabanlıoğlu,Hatice Erbaş,Ebru Akçay,Netice Babrak,Nevin Demir,Yusuf Ziytak ve Oya Eren öğretmenlerimize teşekkür ederiz.Ayrıca Özel Eğitim Sınıfı ve Ana Sınıfı öğretmenlerimize de emekleri için teşekkür ederiz.

İSKİ Su Kullanma Bilinci Çalışmaları kapsamında Ataköy İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi ve İkitelli İçme Suyu Arıtma Tesisini ziyaret ettik. Ziyaret sırasında ayrıca öğrencilerimize "Su Tasarrufu" başlığı ile de etkileşimli sunum çalışması yapıldı.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli bireylerin yaşamın her alanında eşit şartlara erişebilmeleri ve toplumda hak ettikleri kabulü görmeleri için kırmızı ışık yaktık!️

#Otizmekırmızıışıkyak

@tohumotizm

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir.

Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur.

1 Eylül 2018 tarihli ve 30522 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan MEB Eğitim Kurumları Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğinde yapılan düzenleme ile “Kişisel Verileri Koruma Kulübü” kurulması ve 7 Nisan gününün “Kişisel Verileri Koruma Günü” olarak kutlanması kararlaştırılmıştır.

Okulumuz küçük kız voleybol takımı finalde Bahçeşehir Kolejine elenerek ilçe ikincisi olmuştur.Başarılarından dolayı Yusuf ZİYTAK hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Birleşmiş Milletler tarafından dünya genelinde down sendromu hakkında toplumsal farkındalık ve duyarlılık oluşturmak, down sendromlu bireylere karşı olumlu tutum ve davranışlara katkıda bulunulmasını sağlamak, erken eğitimin ve eğitimde sürekliliğin önemine dikkat çekmek amacıyla “21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Günü” olarak ilan edilmiştir.

Ülkemizde de her yıl 21 Mart’ta, Bakanlığımıza bağlı okul ve kurumlarımızda toplumsal farkındalık ve duyarlılığa katkı sağlayacak etkinlikler düzenlenmektedir.

6-E Sınıfından Cennet Meryem ALCAN ve Eylül Naz KAYNAK adlı öğrencilerimizin Şiirleri Gazi Üniversitesi Kültür Sanat ve Fikir Topluluğunun çıkardığı Edebiyat Kültür ve Sanat Dergisi 'CEMRE' de yayınlanmıştır.Ankara merkezli Gazi Üniveristesi gibi Akademik Hakem Heyeti olan bir dergide henüz bu sıralarda şiiri yayınlanan öğrencilerimizi ve girişimcilik cesaretlerini destekleyen Türkçe öğretmenimiz Makbule Daldal hocamızı kutluyor,tebrik ediyoruz.İsteyince nelerin başarıldığına dair güzel bir örnek.Tebrikler çocuklar.